Naistenmiehiä
Ei saatavilla

Naistenmiehiä

Ford, Richard

Amerikkalaisuuden mestarillisen kuvaajan kolme pitkää kertomusta, joissa jokaisessa hän tavoittaa miehen ja naisen jonakin olennaisena totuuden hetkenä.

”Ford on kirjailija, jossa esitystavan suoruus ja tarkkanäköisyys yhdistyy tavattoman herkkään inhimillisen komedian tajuun…” –Publishers Weekly

Naistenmiehiä sisältää kolme laajaa novellia, joiden maisemat vaihtelevat Montanan tasangoista Pariisin katuihin ja Chicagon esikaupunkeihin. Liikemies yrittää solmia suhteen viehättävään eronneeseen ranskattareen jolla on pieni poika, mutta sotkee perusteellisesti asiansa sekä vaimon että rakastajattareksi haluamansa naisen kanssa. Seitsemäntoistavuotias poika lähtee sievän mutta huikentelevaisen tädin mukana synkässä talvisäässä isänsä luota viettämään kiitospäivää äitinsä luo Seattleen. Yliopistonopettaja ja kirjailija viettää rakastajattarensa kanssa joulua Pariisissa yrittäen päästä tapaamaan sikäläistä kääntäjäänsä ja vältellä rakastajattarensa amerikkalaisia ystäviä.

Fordin henkilöt – vanhempien eron varjossa aikuistuva poika, syövän kanssa kamppaileva nainen, muka rakastunut myyntimies, lupaava kirjailija, miehensä häpäisemä nainen – joutuvat kohtaamaan ne hankaluudet jotka liittyvät romansseihin ja rakkauteen, pyrkimykseen miellyttää topista ja tarpeeseen saada toiselta turvaa ja lohtua. Kussakin kertomuksessa Richard Ford tavoittaa miehen ja naisen jonakin olennaisena totuuden hetkenä – keskellä arkista elämää, myrskyisiä riitoja, joulua ulkomailla, jopa ampumavälikohtausta baarissa. Odottamaton käännekohta saa aikaan näkökulman vaihdoksen, saattaa henkilöiden ajatukset ja toimet aivan uuteen valoon.

 

Kustantaja: Tammi / Keltainen kirjasto
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789513111441
Ilmestymisvuosi: 1999
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.