Oikea maisema
Ei saatavilla

Oikea maisema

Lindgren, Torgny

Lukekaa tämä kirja, niin saatte tavata Herman Anderssonin alias Kirjo Lehden, länsipohjalaisen toritaiteilijan, joka maalasi puita, auringonlaskuja ja tuntureita mestarillisesti. Hänen taulunsa menivät mökeissä kuin kuumille kiville. Jopa sokea mies osti häneltä taulun kun kuuli, mitä kaikkea kaunista siinä oli kuvattu.
Saatte myös kuulla papukaijasta, jolta on peräisin Mahlerin kenties tunnetuimman sinfonian johtoaihe. Voitte ihmetellä väkivahvaa Lillåbergin Eliasta, joka hakkasi paljaaksi seudun korkeimman vuoren. Tapaatte miehen, joka sai kenet naisen vain halusi mutta jonka oli juuri sen vuoksi kovin vaikea valita. Saatte herkutella kertomuksella Unasta, parantavasta puusta.
Torgny Lindgrenin suurenmoisessa kirjassa on merkillisiä ja jännittäviä henkilöitä ja tapahtumia. Sen kertomukset, jutut ja tarinat on ammennettu suoraan mielikuvituksen ehtymättömästä kaivosta.
(kirjan liepeestä)

Kustantaja: Tammi / Keltainen kirjasto
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789513117320
Ilmestymisvuosi: 2001
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.