Timpurinkynä
25,00€ Osta
HUOM: Kirja on käytetty

Timpurinkynä

Rivas, Manuel

Eletään Espanjan sisällissodan alkuvaiheita 1936. Vanginvartija Herbal seuraa maalaria, joka piirtää isolla timpurinkynällä seinään. Eräänä yönä juuri Herbal joutuu teloittamaan taiteilijan ja kynä jää hänelle. Ja se kertoo hänelle tarinaa: uhrin ja teloittajan suhde ei katkea.

Kynä kannattelee kaikkea kaunista ja hyvää haltijoidensa elämässä, ja Herbal säästää kuin säästääkin niin ikään vankilassa viruvan tohtori Daniel Da Barcan, vaikka inhoaa ja kadehtii tätä etuoikeutettua herrasmiestä. Hän menee niin pitkälle, että alkaa lähes suojella miestä. Tohtorin rakastettu, kaunis Marisa Mallo on myös Herbalin idealisoitu ihailun kohde.

Tarinan kertojana on Herbal, mutta ääneen pääsevät myös muut henkilöt: aikatasojen ja äänien moninaisuus luo Rivasin romaanista pienen kauniin tarinan, joka miettii syyllisyyden ja syyttömyyden problematiikkaa ja tietoisuutta maailmasta.

Kustantaja: Tammi / Keltainen kirjasto
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789513120450
Ilmestymisvuosi: 2001
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Saatavilla käytettynä2
Ota yhteyttä (09) 611 290 tai [email protected]
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.