Neljäs käsi
10,00€ Osta
HUOM: Kirja on käytetty

Neljäs käsi

Irving, John

Neljäs valtiomahti, joukkoviestimet, on innoittanut Irwingin kirjoittamaan romaanin naistenmies ja televisiotoimittaja Patrick Wallingfordin seikkailuista katastrofijournalistiikan maailmassa. Hän selostaa parhaillaan juttua Intiasta, kun sirkusleijona hotkaisee häneltä vasemman käden – miljoonien tv-katsojien seuratessa. Bostonissa taas kuuluisa käsikirurgi odottaa tilaisuutta tehdä valtakunnan ensimmäinen kädensiirto. Ja Wisconsinissa muuan aviovaimo haluaisi antaa käsipuolelle toimittajalle oman miehensä vasemman käden – siis sitten kun mies on kuollut. Mutta tämä on elossa ja vielä kohtalaisen nuori ja tervekin.

Aluksi John Irwingin kymmenes romaani näyttää olevan komedia, ehkä satiirikin, ja aivan varmasti seksuaalifarssi. Mutta vähitellen kohoavat esiin Irwingin pysyvät teemat, menetys, suru ja pelastava rakkaus, nyt ehkä entistäkin väkevämpinä onnettomuuksilla ja järkytyksillä mässäilevän journalistiikan taustaa vasten.

Kustantaja: Tammi / Keltainen kirjasto
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789513121433
Ilmestymisvuosi: 2001
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Saatavilla käytettynä2
Ota yhteyttä (09) 611 290 tai [email protected]
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.