Omon Ra
Ei saatavilla

Omon Ra

Pelevin, Viktor

Omon Ra, Pelevinin ensimmäinen romaani, sijoittuu neuvostomaailmaan. Se kuvaa nuoren miehen, Omon Krivomazovin tietä kosmonautiksi, hänen valmistautumistaan todellisen uroteon suorittamiseen, uhrin antamiseen isänmaalle.

Omon tietää pienestä pitäen, että hänestä tulee avaruuslentäjä – jo leikkikentän näkymät ja kokemukset pioneerileirillä viittovat siihen suuntaan. Aikanaan hän pääseekin ilmasotakouluun, jossa häntä valmennetaan kunniakkaaseen tehtävään, Neuvostoliiton lipun viemiseen Kuuhun. Koulutuksen aikana Omon saa nähdä monia kouriintuntuvia esimerkkejä todellisesta sankaruudesta. Jos jokin häntä ihmetyttääkin, hän työntää kysymykset taka-alalle ja valmistautuu kantamaan lipun perille, punaisen linjan päähän asti. Mutta mihin se päättyy, se on pienoinen yllätys…

Kuten muutkin Pelevinin teokset, Omon Ran voi lukea monella tavoin, vaikkapa neuvostopropagandaan kohdistuvana poliittisena satiirina, klassisena matkaromaanina tai kommenttina edellisen neuvostosukupolven kulttiromaaniin, Vasili Aksjonovin teokseen Matkalippu tähtiin. Joka tapauksessa se on epätavallinen lukukokemus.

Kustantaja: Tammi / Keltainen kirjasto
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789513123475
Ilmestymisvuosi: 2002
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Saatavilla käytettynä1
Ota yhteyttä (09) 611 290 tai [email protected]
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.