Cosmopolis

DeLillo, Don

Yhden päivän aikana yhdellä Manhattanin kadulla tapahtuva Cosmopolis on ainutlaatuinen ja unohtumaton romaani, jossa kiteytyy se mikä on ajassamme olennaisinta

28-vuotias Eric Packer lähtee 104 miljoonan dollarin kattohuoneistostaan ja asettuu ylellisesti varustettuun valkoiseen limusiiniinsa. Tänä huhtikuun päivänä vuonna 2000 hänellä on edessään kaksi tehtävää: käydä toivotonta kauppaa jenillä ja leikkuuttaa tukkansa toisella puolen kaupunkia. Ericin matka parturiin on todellinen tämän päivän odysseia. Matkan keskeyttää presidentin autosaattue, pop-idolin hautajaiset, elokuvan kuvaus ja raju mielenosoitus. Autossa käy vieras toisensa perään: turvallisuuden, tekniikan, terveyden ja rahoituksen asiantuntijoita. Välillä Eric lähtee autosta intiimiin tapaamiseen, välillä hänen ei tarvitse lähteä.

Cosmopolis on värikäs ja vauhdikas romaani. DeLillon näkemys rahan kaikinpuolisesta vaikutuksesta kulttuuriimme on hätkähdyttävä. Ja Eric Packer on myötätuntoa herättävä päähenkilö, joka tajuaa oman inhimillisyytensä liian myöhään.

Kustantaja: Tammi / Keltainen kirjasto
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789513126599
Ilmestymisvuosi: 2003
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Saatavilla käytettynä2
Ota yhteyttä (09) 611 290 tai [email protected]
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.