Ilmassa
20,00€ Osta
HUOM: Kirja on käytetty

Ilmassa

Lee, Chang-rae

Jerry Battle asuu isossa talossa siistillä esikaupunkialueella, harrastaa pienkoneella lentämistä ja toimii osa-aikaisena matkamyyjänä suunnitellen luksusmatkoja varakkaille. Hän on jättäytynyt pois perheensä omistamasta maisemointiyrityksestä, jota nyt johtaa hänen poikansa Jack. Jerry on Jackin kahden lapsen isoisä, ja tytär Theresakin on menossa naimisiin. Kaikki näyttää päällisin puolin hyvältä – ainakin lentokoneen ohjaamosta katsottuna.

Lähietäisyydeltä näyttää toisenlaiselta: Jerryn vaimo on kuollut epämääräisissä olosuhteissa vuosia sitten. Sitä seurannut pitkä seurustelusuhde on päättynyt eikä Jerry ole toipunut erosta kovinkaan kauniisti. Jackilla on vaikeuksia firmansa kanssa ja siihen nähden aivan liian leveä elintaso. Theresa ilmoittaa sairastavansa vaarallista tautia, jota ei voi hoitaa, koska hän on raskaana. Päänvaivaa aiheuttaa myös Jerryn suorasukainen isä, joka karkaa vanhainkodista.

Jerryn ja koko Battlen perheen kautta käsitellään universaaleja aiheita, kuten identiteetin ja juurtumisen kysymyksiä, elämäntilanteiden törmäyksiä, kriisien kohtaamista ja vastuun kantamista. Lukija ei voi olla kiintymättä tähän perheeseen, jonka jäsenet kuvataan rakastettavan monitahoisina.

Chang-rae Leen Ilmassa on yhtä aikaa hauska ja surullinen, kevyt ja majesteettinen. Leen kerronta kulkee rennon rytmikkäästi, se on taitavaa ja omaleimaista. Kirja tarjoaa palkitsevan lukuelämyksen, joka sykähdyttää.

Kustantaja: Tammi / Keltainen kirjasto
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789513131708
Ilmestymisvuosi: 2004
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Saatavilla käytettynä0
Ota yhteyttä (09) 611 290 tai [email protected]
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.