Esikoinen

Paolini, Christopher

Eragon ja lohikäärme Saphira ovat juuri kukistaneet kääpiöiden ja muiden kapinallisten kanssa kuningas Galbatorixin joukot, jotka olivat hyökänneet heidän turvapaikkaansa Farthen Duriin. Vaikka vardenien kapinallisryhmiä repivät pian sisäiset valtataistelut, Eragonin on määrä lähteä Arya-neidon johdattamana Ellesmeraan, haltioiden maahan, jotta hänen lohikäärmeratsastajan koulutuksensa saataisiin päätökseen.

Niin jatkuu Eragonin ja Saphiran uskomaton seikkailu halki yhä uusien maiden ja vaarojen. Kaaos ja petos vaanivat joka puolella, ja Eragonin on oltava varuillaan. Samalla hänen tulisi säästää voimiaan magian ja muiden tärkeiden taitojen opetteluun. Onneksi Eragonin rinnalla on koko ajan korvaamaton ystävä, Saphira.

Puristaako kuningas Galbatorixin säälimätön k oura eri puolilla Alagaesiaa puhjenneen vastarinnan lopulta hengettömäksi? Entä kasvaako Eragon oikean lohikäärmeratsastajan mittoihin?

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789513132224
Ilmestymisvuosi: 2009
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Scifi, kauhu ja fantasia

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.