Suljettu piiri
15,00€ Osta
HUOM: Kirja on käytetty

Suljettu piiri

Coe, Jonathan

Coen edellinen romaani Konnien klubi, joka sijoittui 1970-luvun koululaismaailmaan, oli romaani viattomuudesta. Suljettu piiri on sen vastakohta: romaani kokemuksesta.

Vuosituhannen vaihteen aattoiltana, jolloin Tony Blair hallitsee päällisin puolin hyvännäköistä ja iskukuntoon viritettyä uutta Britanniaa, Benjamin Trotter seuraa juhlallisuuksia vanhempiensa televisiosta samassa Birminghamin talossa, jossa vietti lapsuutensa. Tarkemmin sanoen hän katsoo pikkuveljeään Paulia, lupaavaa nuorta labour-edustajaa, Blairin uskollista aseenkantajaa. Kumpikaan veljeksistä ei aavista, että heidän elämäänsä uhkaa räjähdys.

Paulin kohtaloksi koituu suhde nuoreen, viehättävään avustajaan Malvinaan, josta kehittyy vakavampi kuin Paul aikoikaan. Benjaminia ja hänen vanhaa ystäväänsä Clairea taas vainoavat yhä vuosikymmenten takaisten villien koulupäivien tapahtumat.

Suljetussa piirissä yksityisten ihmisten vaiheet kutoutuvat poliittiseen taustaan, muun muassa jännitykseen Britannian kansallisuus- ja yhteiskuntaryhmien välillä ja maan rooliin Yhdysvaltain kumppanina terrorisminvastaisessa sodassa.

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789513132521
Ilmestymisvuosi: 2006
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter1
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Rosebud Katajanokka0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Saatavilla käytettynä1
Ota yhteyttä (09) 611 290 tai [email protected]
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.