Kunnes lydn sinut
15,00€ Osta
HUOM: Kirja on käytetty

Kunnes löydän sinut

Irving, John

“Äitinsä mukaan Jack Burns oli näyttelijä jo ennen kuin hänestä tuli näyttelijä, mutta Jackin elävimmät muistot lapsuudesta olivat ne hetket, jolloin hänen oli ihan pakko pitää äitiä kädestä. Silloin hän ei näytellyt.”

Näin alkaa John Irvingin 11. romaani Kunnes löydän sinut, näyttelijä Jack Burnsin tarina. Jackin äiti, Alice, on torontolainen tatuoija. Nelivuotiaana Jack tekee Alicen kanssa matkan useisiin Pohjanmeren ja Itämeren satamakaupunkeihin (mm. Helsinkiin), joista he etsivät Jackin kadonnutta isää Williamia, edinburghilaista urkuria, jonka vimmana on peittää ihonsa tatuoinneilla niin kuin nuottilehti nuoteilla. Mutta Williamia ei löydy. Alice ei halua enää puhua asiasta, ja Jack alkaa epäillä omia muistojaankin.

Jack Burns käy kouluja Kanadassa ja Uudessa-Englannissa, mutta hänen persoonansa muovaavat suhteet vanhempiin naisiin. Jackin elämä näyttelijänä Hollywoodissa on täynnä herkullisia yksityiskohtia ja suuria tunteita, ja yhtä värikkäästi ja elävästi Irving kuvaa Euroopan satamakaupunkien tatuointiateljeita ja humisevaa soittoa, jota Jack kuulee samojen kaupunkien kirkoissa.

Irving ylittää jälleen kerran itsensä. Hänen maanläheisyytensä ja huumorinsa ovat tallella, mutta romaanin läpi kulkee sydämeenkäyvä, surumielinen juonne.

Kustantaja: Tammi / Keltainen kirjasto
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789513134327
Ilmestymisvuosi: 2005
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Saatavilla käytettynä2
Ota yhteyttä (09) 611 290 tai [email protected]
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.