Maaton mies
Ei saatavilla

Maaton mies

Vonnegut, Kurt

Maaton mies on Kurt Vonnegutin viimeiseksi jäänyt teos. Se on hauska ja terävä esseekokoelma, jonka aiheet liikkuvat henkilökohtaisesta maailmanlaajuiseen. Kirjailija pohtii niissä mm. huumorin merkitystä, teknologian kommervenkkejä, oman sukunsa historiaa, kirjoittamista, taiteita, politiikkaa ja nykypäivän Amerikan sieluntilaa. Ote on vuoroin vitsaileva, vuoroin epätoivoinen, mutta aina syvästi humaani ja totuutta etsivä.

Lyhyiden ja kirkkaiden esseiden lisäksi kirja sisältää kirjailijan tekemiä piirroksia sekä käsin kirjoittamia aforismeja, osuvia poimintoja Vonnegutin omasta tuotannosta. Osa kirjoituksista on alun perin julkaistu vaihtoehtoisessa In These Times -lehdessä. Piirrokset ja aforismit puolestaan on ennen kirjaa vedostettu julisteiksi silkkipainotekniikalla.

“Luojan kiitos Kurt Vonnegut on rikkonut lupauksensa ja kirjoittanut vielä yhden kirjan. Tässä vaikuttavassa pienoismuistelmien kokoelmassa saamme tutustua kirjailijan suvun perintöön ja hänen peräänantamattomaan, epämuodikkaaseen humanismiinsa.”
– Stud Terkel

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789513136727
Ilmestymisvuosi: 2007

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.