Mandariinit 2
20,00€ Osta
HUOM: Kirja on käytetty

Mandariinit 2

de Beauvoir, Simone

Mandariinit ilmestyi Ranskassa vuonna 1954 ja sille myönnettiin arvostettu Prix Goncourt -kirjallisuuspalkinto. Se on edelleen Beauvoirin romaaneista tunnetuin ja kiitetyin. Mandariinit saa alkunsa riemukkaasta ilohuumasta juuri vapautetussa Pariisissa. Beauvoir on itse sanonut kirjoittaneensa teoksen intohimoisesti, ja sen kerronnassa on vahva koetun ja eletyn tuntu. Sen henkilöissä voi nähdä piirteitä Beauvoirista itsestään sekä hänen lähipiiristään, kuten Jean-Paul Sartresta, Albert Camus’sta ja Maurice Merleau-Pontysta.

Beauvoir kuvaa rohkein ja rehellisin vedoin sodanjälkeisen Ranskan näköalojen avautumista ja suuntautumista tulevaisuuteen, älymystön ideologisia ristiriitoja, toiveita ja pettymyksiä. Teoksessa käsitellään filosofian, journalismin, teatterin ja kirjallisuuden tapoja kuvata aikakauden muutoksia ja tunnelmia. Beauvoir pohtii myös vastuun kysymyksiä: vastuu yksityisellä ja yhteiskunnallisella tasolla ohjaa henkilöitä tavoittamaan tulevaisuutta, jota varjostaa uuden sodan pelko.

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789513142490
Ilmestymisvuosi: 2008
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.