Hiljainen talo
Ei saatavilla

Hiljainen talo

Pamuk, Orhan

Orhan Pamukin moniääninen romaani kuvaa kolmen sisaruksen vierailua 90-vuotiaan isoäitinsä luona pienessä merenrantakaupungissa lähellä Istanbulia. Eletään kesää 1980, vain muutamaa kuukautta ennen kuin armeija kaappaa vallan poliittisesti levottomassa Turkissa.

Fatma-mummi asuu vanhassa talossa, jossa häntä palvelee kääpiönimeltä Recep. Iäkkään leskirouvan ja viisikymppisen Recepin sitoo toisiinsa kipeä salaisuus. Lapsenlapsista vanhin on Faruk, kirjailijanurasta haaveileva historioitsija, joka on hiljan eronnut ja kova ryypiskelemään. Pikkuveli Metin käy lukiota ja haaveilee opinnoista Amerikassa. Viides kertoja, Recepin veljenpoikaHasan, on mukana oikeistolaisen järjestön toiminnassa ja salaa rakastunut Farukin ja Metinin siskoon Nilgüniin, joka on kommunisti. Pinnan alla kytee hiljainen tragedia.

Monisyinen Hiljainen talo kuuluu Orhan Pamukin varhaistuotantoon. Pamuk rakentaa kiehtovan mielenmaisemien kudelman viiden eri minäkertojan avulla. Romaanista voi löytää monia Pamukin myöhemmälle tuotannolle tunnusomaisia teemoja, kuten rakkaus, aika, muisti, historia ja identiteetti.

Kustantaja: Tammi / Keltainen kirjasto
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789513142735
Ilmestymisvuosi: 2011
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.