Minun kansani, minun rakkaani
Ei saatavilla

Minun kansani, minun rakkaani

Morrison, Toni

Tämä tarina - näyttämönä Ohio Yhdysvaltain sisällissodan jälkeen - kertoo Sethestä, karanneesta orjanaisesta, joka on uhmannut kuolemaa tempautuakseen irti elävänä kuolleen kohtalosta. Samalla hän on menettänyt puolisonsa ja antanut epätoivoissaan lapsensa kuolemalle; hän on kestänyt asioita joita tuskin on mahdollista kestää mielen järkkymättä.

Morrison on kirjoittanut väkevän, satuttavan, julmankin kirjan, joka on paitsi merkittävää romaanitaidetta myös olennainen osa koko Amerikan kansan historiaa.

Sethe, entinen orja, on nainen, joka on joutunut todistamaan puolisonsa väkivaltaisen kuoleman ja äiti, joka on antanut lapsensa mieluummin kuolla kuin elää orjuudessa.

Sethe asuu tyttärensä ja anoppinsa kanssa. Torjuttu ja kielletty menneisyys elää talossa ja sen asukkaissa. Kun taloon tulee mies menneisyydestä, käy muistojen tukahduttaminen mahdottomaksi. Orjuuden raskaat muistot alkavat purkautua kertomuksiksi.

Toni Morrison on sukupolvensa merkittävimpiä kirjailijoita. Teoksissaan hän käsittelee Yhdysvaltain mustien historiaa ja kulttuuriperintöä monikerroksisesti ja aistivoimaisen runollisesti. Romaanistaan Minun kansani, minun rakkaani Morrison sai vuonna 1988 Pulitzerin palkinnon, ja vuonna 1993 hänelle myönnettiin Nobelin kirjallisuuspalkinto.

 

Kustantaja: Tammi pokkarit
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789513148508
Ilmestymisvuosi: 2009
Kirjastoluokka: T84.2 Kaunokirjallisuus
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Kaunopokkarit

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Saatavilla käytettynä3
Ota yhteyttä (09) 611 290 tai [email protected]
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.