Onnistu alaisena
Ei saatavilla

Onnistu alaisena

Silvennoinen, Markku

Millainen sitten on tehokas alainen? Tehokas alainen on sekä aktiivinen että myös itsenäinen, tarvittaessa myös hyvin kriittinen. Hän ei ole kaikkeen mukautuva "jees"-henkilö eikä myöskään kaikkea vastustava vastarannan kiiski. Hän on valmis ottamaan vastaan palautetta - myös epämiellyttävää - ja antamaan sitä esimiehelleen.

Tehokas alainen hoitaa oman työnsä hyvin mutta etsii aktiivisesti myös oman tehtäväalueensa yli meneviä organisaation "harmaita" ja laiminlyötyjä alueita, joissa onnistumisella on merkittävä vaikutus organisaation tai yksikön menestymiseen.

"Uuteen ammattitaitoon" kuuluu myös "ennakoiva verkostoituminen". Tehokas alainen kehittää suhteita sellaisiin ihmisiin, jotka voivat auttaa häntä toteuttamaan vaikeitakin tehtäviä. Vastavuoroisuus edellyttää, että on valmis auttamaan muita verkoston jäseniä.

Tehokas alainen osaa olla myös johdettavana. Hän ei korosta egoaan, vaan tulokset ratkaisevat. Kuitenkin hän osaa ottaa tiimissä tarvittaessa myös johtamisroolin asioiden eteenpäin saamiseksi. Omalla toiminnallaan jokainen alainen luo myös esimiehelle mahdollisuuden onnistua tehtävässään ja onnistua samalla itsekin. Onnistumiset ruokkivat uusia onnistumisia.

Kirjasta löytyy myös mielenkiintoinen itsearvio omasta "alaisprofiilista".

 

Kustantaja: Tammi pokkarit
Sidosasu:
ean: 9789513154424

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.