Viimeinen yö Twisted Riverillä

Irving, John

Italialaistaustainen Dominic Baciagalupo, ontuva kokki, on jäänyt leskeksi nuorena ja elää kahdestaan 12-vuotiaan poikansa Dannyn kanssa. Heidän aikansa Twisted Riverillä päättyy dramaattisesti eräänä yönä, kun tapahtuu kuolemantapaus, jonka aiheuttaa Dannyn onneton väärinkäsitys. Aamun valjetessa Dominic ja Danny jättävät Twisted Riverin taakseen. Samalla he lähtevät etsimään tukkien alle hukkuneen nuoren Angel-pojan sukulaisia.

Romaani kattaa viisi vuosikymmentä Amerikan historiaa. 1950-luvun pohjoisesta New Hampshirestä siirrytään 60-luvun Bostoniin, 80-luvun Etelä-Vermontiin, 2000-luvun Torontoon ja sieltä takaisin Coos Countyyn New Hampshireen. Vuosien kuluessa Dannysta tulee kirjailija.

Romaanissa on Irvingin aiemmista kirjoista tuttuja aineksia, mutta kirjailijalle ominaiseen tapaan se on myös yllätyksiä täynnä. Teos pitää hyppysissään alun tukkilaistunnelmista aina elegiseen loppuun saakka.

 

Kustantaja: Tammi pokkarit
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789513160654
Kirjastoluokka: T84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Lastenkirjakauppa Rosebud Mini0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Rosebud Katajanokka0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.