Kuhala ja kevään ensi ruumis

Ropponen, Markku

Kuhala muuttaa Jyväskylästä tienoolle, josta arvelee löytävänsä mielenrauhan. Se arvio osoittautuu vääräksi, sillä lakkautetun Kamasen kunnan raiteilla liikkuu tappaja, jonka karmeisiin tekosiin Kuhala törmää Räikkä-saaren kevätretkellään.

Kenen kontolla on mökinpahnoilla talvehtineen vainajan surma, kuka niittaa naskalin entisen kunnanjohtajan niskaan? Entä kuinka tattimoguli Leo Hyrskeen suohaudasta löytyvät jäännökset liittyvät tähän kaikkeen? Takatalven tuiskut kiidättävät lunta, ja Kuhala on vähällä kohmettua lumienkelin jäiseen muottiin sekä vaipua ikuiseen talviuneen aidon kainuulaiskarhun vatsaan.

Vastuksista huolimatta Kuhala alkaa tutkia rikoksia. Hänen on palattava Jyväskylään ottamaan selvää, mistä tässä kaikesta on kyse, mutta asiat mutkistuvat ja ratkaisu siintää yhtä etäällä kuin kaupungin horisontissa piirtyvät rakennusnosturit. Tapahtumien turbulenssi on aivan muuta kuin Kuhala korpielämältään haluaisi.

Markku Ropposen yhdeksäs Kuhala-romaani liikkuu ajan hermolla ja sen pippuriset käänteet, ruudikkaat lauseet ja harkiten annosteltu huumori suovat lukijalle ensiluokkaisen dekkarinautinnon.

 

Kustantaja: Tammi pokkarit
Sidosasu:
ean: 9789513160685
Lajityyppi: Rikos ja jännitys

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.