Mies pimess ja matkoja kirjoittajan kammiossa
Ei saatavilla

Mies pimeässä ja matkoja kirjoittajan kammiossa

Auster, Paul

Kahden romaanin yhteisjulkaisulla Paul Auster näyttää jälleen olevansa yksi aikamme lumovoimaisimmista kertojista, jolla on ainutlaatuinen kyky uudistua ja yllättää lukijansa kerta toisensa jälkeen.

Seitsemänkymppinen August Brill toipuu auto-onnettomuudesta tyttärensä talossa Vermontissa. Selättääkseen unettomuutensa hän kertoo itselleen tarinoita ja yrittää unohtaa lähimenneisyyden tragediat, vaimonsa ja tyttärentyttärensä poikaystävän kuoleman.

Mielikuvituksessa WTC-tornit pysyvät pystyssä, Irakin sota vaihtuu Yhdysvaltain uuteen sisällissotaan. Vasta aamun tunteina seuraan liittyvä tyttärentytär saa Brillin palautettua takaisin todellisuuteen kiihtyvän tarinoinnin syövereistä.

Mies pimeydessä on kertomus pimeyden jälkeisestä valosta ja arjen voimasta, läheisten kyvystä lohduttaa vaikeimmissakin paikoissa.

Romaanissa Matkoja kirjoittajankammiossa iäkäs mies herää vailla tajua sitä, kuka ja missä hän on. Hän alkaa tutustua suljetun huoneen pöydällä olevaan käsikirjoitukseen. Se kertoo herra Blankista, niin ikään suljettuun huoneeseen joutuneesta miehestä, oudossa maailmassa. Herra Blankin luona vierailee vuoron perään joukko hahmoja, joiden avulla hän saa vinkkejä siitä kuka hän oikein on ja oli.

Kustantaja: Tammi pokkarit
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789513163532
Ilmestymisvuosi: 2011
Kirjastoluokka: t842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.