Nkymtn
7,00€ Osta
HUOM: Kirja on käytetty

Näkymätön

Auster, Paul

Näkymätön on eroottisesti latautunut verevä kertomus kolmiodraamasta, pakkomielteestä ja nuoruuden palosta.

Romaani alkaa vuonna 1967, aikana jota määrittävät Vietnamin sota, poliittinen kuohunta ja sukupolvien välinen konflikti. Parikymppinen Adam Walker opiskelee New Yorkissa Columbian yliopistossa ja haaveilee runoilijan urasta. Eräissä juhlissa hän kohtaa arvoituksellisen ranskalaisen professorin Rudolf Bornin ja tämän tyttöystävän Margot n. Heidän seurassaan Adam saa todistaa sellaista ihmismielen pimeyttä, joka on liikaa nuorelle idealistille. Koko loppuelämänsä Adam etsii oikeudenmukaisuutta ja lopullista totuutta Bornista.

Näkymättömän liikkuu ajassa vuodesta 1967 vuoteen 2007 ja maantieteellisesti New Yorkista Pariisiin ja edelleen kaukaiselle paratiisisaarelle, missä kolonialismin kaiut tuntuvat yhä tuoreina. Taidokkaaseen juonilabyrinttiin liittyvät myös Adamin kaunis sisar Gwyn, lahjakas opiskelutoveri Jim, josta sittemmin tulee kuuluisa kirjailija, sekä ranskalaiset äiti ja tytär. Kuka lopulta puhuu totta? Voiko kenenkään muistiin luottaa, kun tapahtumista on kulunut 40 vuotta?

Kustantaja: Tammi pokkarit
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789513165475
Ilmestymisvuosi: 2012
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Saatavilla käytettynä2
Ota yhteyttä (09) 611 290 tai [email protected]
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.