Minä olen monta
Ei saatavilla

Minä olen monta

Irving, John

1950-luvun Uudessa-Englannissa asuva Billy Abbott on teatteriperheen vesa. 13-vuotiaan Billyn äiti on First Sisterin pikkukaupungissa toimivan harrastelijateatterin kuiskaaja, komea isäpuoli armoitettu ensirakastaja. Naisroolit jaetaan tädin ja isoisän kesken, joskin kaitaluinen isoisä on leningissä uskottavampi kuin siveä Muriel-täti. Katsomossa istuva isoäiti ei tiedä, kumpaa paheksuisi enemmän, puolihameissa turhankin hyvin viihtyvää miestään vai Billyn kadonnutta isää. Ei siis ihme, että Billy päätyy salaamaan orastavat seksuaaliset epäilyksensä.

Mutta ihastumista vääriin ihmisiin ei voi välttää. Painijoukkueen kauniskasvoinen kapteeni Jacques Kittredge ja epäilyttävän leveäharteinen kirjastonhoitaja neiti Frost ovat vain alkusoittoa Billyn alati mutkikkaammassa rakkauselämässä. Biseksuaali Billy saa pian huomata, että ahdasmielisyys ei rajoitu pikkukaupunkeihin. Mutta Billy ei anna periksi. Ura menestyskirjailijana rakentuu vankalle uskolle, että seksuaalinen suuntautuminen ei ole ihmisyyden mitta.

John Irvingin uskaliain ja kunnianhimoisin romaani on puhdasverinen tragikomedia, joka palaa rakastetun Garpin maailman teemoihin - vuosikymmeniä viisaampana. Tuiman katseen tuttu pilke saa aavistelemaan, että tie helvettiin on mitä luultavimmin moraalisella ylenkatseella kivetty.

Kustantaja: Tammi / Keltainen kirjasto
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789513170929
Ilmestymisvuosi: 2013
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.