Poika ja mekko
Ei saatavilla

Poika ja mekko

Walliams, David

Vastustamatonta brittihuumoria!

 

Hauskassa ja viisaassa lastenromaanissa on kosolti huumoria, hienosti kehittyvät päähenkilöt ja ennakkoluuloton, lämminhenkinen ote. Naurusta pärskien ja kyyneleenkin pyyhkäisten lukija tajuaa, että jokaisella on todella lupa olla oma itsensä.

 

12-vuotias Dennis asuu kolmisin rekkakuski-isänsä ja isoveljensä kanssa, ja häntä kiinnostavat monet erilaiset asiat. Hyvin erilaiset. Dennis on nimittäin koulun jalkapallojoukkueen maalitykki,  mutta hänen sisällään asuu pieni esteetikko. Hän lukee salaa Vogue-lehteä, ja on hyvin perillä naisten vaatteista ja muodinluojista. Dennisin koko elämä muuttuu, kun hän ystävystyy jälki-istunnossa koulun cooleimman tytön, Lisan kanssa. Syntyy paljon melua mekosta, kun Lisa vie Denniksen kouluun ihanassa paljettiluomuksessa; hän esittää ranskalaista vaihto-oppilasta nimeltään Denise. Lopulta Dennis paljastuu ja hänet erotetaan koulusta. Mutta mikä neuvoksi, kun tärkeä jalkapallo-ottelu lähestyy ja avainpelaajaa tarvittaisiin?  Mukana menossa on myös edellisestä kirjasta tuttu, vinkeä kulmakauppias Raj.

Kustantaja: Tammi
Sidosasu:
ean: 9789513174880
Ilmestymisvuosi: 2015

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.