Pikku Papun laulunuotit

Perkiö, Soili - Kallio, Liisa

Iloisesti kuvitettu, nelivärinen nuottikirja ja monipuolinen ideapaketti lapsiperheille ja muskareihin

Vuoden 2012 lastenlevyn, Pikku Papun laulujen, nuotit, tanssi-ideoita, leikkejä, soitintehtäviä sekä kuvanteko- ja askarteluvinkkejä.

Leiki, laula, liiku,soita, maala ja kiiku pikku Papun kanssa!Pikku Papun laulunuotiton nuottikirja ja ideapaketti lapsiperheille ja muskareihin. Se on tarkoitettu kaikille Pikku Papun ystäville innoitukseksi leikkeihin, laulamiseen ja liikkumiseen. Kirja sisältää Pikku papun laulujen nuotit helposti soitettavina versioina. Lisäksi mukana on nuotinnettuja säestysideoita soittajalle.Jokaisen laulun kohdalta löytyy aihepiirin mukaisia tanssi-ideoita, leikkejä, soitintehtäviä sekä kuvanteko- ja askarteluvinkkejä. Kirjan lopussa on monistepohjia, joita voi käyttää eri leikkeihin ja askarteluihin niin kotona kuin muskareissakin.

Liisa Kallio on helsinkiläinen kuvittaja ja kirjailija, joka on kuvittanut monia lastenkirjoja ja julkaissut omia kuvakirjoja. Hänen ensimmäinen pikku Papusta kertova kuvakirjansa Pikku Papu palkittiin Suomen Kulttuurirahaston lastentaiteen Kylli Koski -palkinnolla 2010. Sen jälkeen on ilmestynyt jo kolme Pikku Papu -kuvakirjaa ja CD.

Soili Perkiö on valtion lastenkulttuuripalkinnolla palkittu musiikkipedagogi, säveltäjä ja Sibelius-Akatemian lehtori. Soili Perkiön säveltämät Pikku Papun laulut valittiin vuoden lastenlevyksi 2012. Pikku Papu -konsertteja on ollut ympäri Suomea ja lauluja on esitetty myös Pikku Kakkosessa.

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789513177515
Ilmestymisvuosi: 2015

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter1
Rosebud Maria1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.