Keski-Skandinavian vaellusreitit
Ei saatavilla

Keski-Skandinavian vaellusreitit

Ahonen, Harri

Ensimmäinen Keski-Skandinavian vaellusopas suomeksi!

Keski-Skandinavian vaellusreitit on jatko-osa hyvin menestyneelle Pohjois-Skandinavian vaellusreiteille. Koe Keski-Ruotsin ja -Norjan upeat maisemat!

Nyt kannattaa lähteä vaeltamaan Keski-Norjan ja -Ruotsin tunnetuille ja vähän tuntemattomillekin vaelluspoluille. Vuoret kohoavat suoraan vuonojen rannoilta kohti taivaita, laaksot ja erämaat levittäytyvät rajojen yli ja hyvällä tuurilla voi kansallispuistossa kohdata jopa myskihärän. Kiemurtelevia vaelluspolkuja löytyy niin kokeneille kuin kokemattomillekin vaeltajille.

Tämä kirja kertoo kaiken oleellisen ja vielä enemmän alueen vaelluskulttuurista ja -poluista. Kirjan reittikuvausten perusteella voit suunnitella juuri sellaisen vaelluksen kuin haluat, lyhyen tai pitkän. Mukana on myös Harrin omia reittisuosikkeja ja vinkkejä siitä, mistä reitistä kannattaa aloittaa.

Harri Ahonen (s. 1976) on käynyt vaeltamassa Skandinavian erämaissa yli kymmenen vuoden ajan. Hän on myös asunut Norjassa usean vuoden ajan ja tutustunut siellä paikalliseen vaelluskulttuuriin. Kirjan upeat kuvat ovat Harrin vaelluksilla vuosien varrella ottamia.

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789513186548
Ilmestymisvuosi: 2016
Kirjastoluokka: 794

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.