Harry Potter ja salaisuuksien kammio (kuvitettu)

Rowling, J. K.

Kate Greenway -mitalilla palkitun Jim Kayn häikäisevä nelivärikuvitus J. K. Rowlingin teossarjan toisesta osasta: Harry Potter ja salaisuuksien kammio. Kayn kuvissa on voimaa ja huumoria. Maalauksellisuus ja tarkkaan harkitut yksityiskohdat tekevät oikeutta Rowlingin ajattomalle klassikolle.

Nyt myös nuoremmat lukijat voivat tarttua Rowlingin teossarjaan ja vanhemmille faneille tarjolla on jotain uutta! Näyttävä ja suurikokoinen lahjakirja.

Jim Kay sai Kate Greenway -mitalin, Britannian arvostetuimman kuvituspalkinnon, vuonna 2012 Patrick Nessin teoksen A Monster Calls kuvituksesta. Kay opiskeli kuvitusta Westminsterin yliopistossa. Hän on työskennellyt mm. Tate Galleryssa ja V&A -museossa sekä suunnitellut elokuva- ja tv-käsikirjoituksia. Nykyään hän on päätoiminen kuvittaja. Kay asuu Northamptonshiressä elämänkumppaninsa ja pelastamansa löytökoiran kanssa.

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789513187033
Ilmestymisvuosi: 2016
Kirjastoluokka: L842

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.