Pysy lujana elämä ilman self-helpiä
Ei saatavilla

Pysy lujana elämä ilman self-helpiä

Brinkmann, Svend

Jämähdä reilusti paikoillesi!

Kaikkien itsehoito-oppaiden vastaopas neuvoo heittämään yltiöpositiivisuuden romukoppaan ja sanomaan ei loputtomalle uudistumiselle.

Svend Brinkmann antaa huutia itsepintaisesti kaikkialle työelämässä, koulutuksessa ja yksityiselämässä työntyvälle self-help-neuvontateollisuudelle ja kannustaa vastustamaan aikamme alituisia muutos- ja uudistumisvaatimuksia. Hänen vastauksensa self-help-kirjallisuuden massiiviselle vyörylle on seitsenportainen ohje: 1) Lakkaa tarkkailemasta itseäsi, 2) Keskity siihen, mikä elämässäsi on kielteistä, 3) Opettele sanomaan ei, 4) Pidä tunteesi aisoissa, 5) Anna potkut henkilökohtaiselle valmentajallesi, 6) Lue romaani - älä elämäntaito-opasta äläkä elämäkertaa, 7) Mieti menneisyyttä.

Antaessaan nämä neuvot pilkettä silmäkulmassaan Svend Brinkmann kertoo, miten voi tulla toimeen itsensä kanssa, päästä irti rajattoman positiivisesta ajattelusta ja omaksua realistisemman elämänasenteen.

Svend Brinkmann on lborgin yliopiston psykologian professori ja Bergenin yliopiston II professori. Hänen tutkimuksensa ovat suuntautuneet psykologian, filosofian ja kulttuurintutkimuksen raja-alueille, ja hän on kirjoittanut runsaasti kirjoja ja artikkeleita näistä aihepiireistä. Parhaillaan hän tutkii psykiatristen diagnoosien yleistymistä ja on äskettäin saanut tähän tutkimukseensa Tanskan vapaan tutkimuksen neuvoston (Det Frie Forskningsråd) Sapere Audi -apurahan.

 

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789513187699
Ilmestymisvuosi: 2016
Kirjastoluokka: 17.3

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.