Kapteeni Kalsari ja Pöhöpönttö 2000:n korskea kosto
Ei saatavilla

Kapteeni Kalsari ja Pöhöpönttö 2000:n korskea kosto

Pilkey, Dav

Koululaishuumoria, sarjakuvia, avaruusseikkailuja ja avaruussekoilua: tuhti naurupaketti pojille Jaana Kapari-Jatan herkullisesti suomentamana.

Juuri kun luulit että on turvallista vetää vessa... Kahdestoista Kapteeni Kalsari -seikkailu vie mennessään kuin hyökyaalto!

Pöhöpönttö 2000 hyökkää kostaakseen! Hirviöpöntöllä on hurja ruokahalu ja hirmuinen pottavoima: melkein tonni vääntelehtivää metallia ja raivoavaa posliinia uhkaa maapallon rauhaa ja Ernoa, Huukoa ja Kapteeni Kalsaria! Melvin Selisen robottikalmarin avulla Erno ja Huuko matkustavat menneisyyteensä ja yrittävät estää Huukon luokalle jäämisen. Mutta kun he palaavat takaisin nykyhetkeen, heitä odottaa jättiyllätys, Eilisen Erno ja Eilisen Huuko. Nyt pojilla on mahdollisuus tuplata kepposensa ja aiheuttaa koulussa vertaansa vailla oleva kaaos!

Animaatioelokuva tekeillä, teattereissa näillä näkymin tammikuussa 2017. Ohjaajana luultavasti David Soren (Madagaskar 2, Hain tarina)

 

 

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789513188856
Ilmestymisvuosi: 2017
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.