Tyttö ja seinä
7,00€ Osta
HUOM: Kirja on käytetty

Tyttö ja seinä

Järvelä, Jari

Arvostelumenestykseksi nousseen Metro-trilogian päätösosa.

Metro on nuori kotkalainen nainen. Toisin kuin ikätoverinsa hän ei tee itseään näkyväksi bloggamalla ja vloggaamalla vaan maalaamalla betoniseinään grafiitteja.

Mutta nyt Metro pakenee henkensä edestä sekä poikaystävänsä Rustin surmaajaa että venäläistä oligarkkia, jonka kotigalleriasta Metro on tuhonnut muutaman miljoonan euron edestä taidetta. Mutta tarjoaako kylmä Kymenlaakso piilopaikkaa tummahipiäiselle naiselle, jolla on enemmän vihollisia kuin ystäviä ja jolta on viety kaikki muu paitsi intohimo graffitiin ja kosto. Vai onko Metrolla edessä sama kohtalo kuin Rustilla ja monella muulla hänen rakastamallaan ihmisellä.

Jari Järvelä on kotkalainen kirjailija, jonka Metro-trilogian on saavuttanut suuren suosion sekä Suomessa että muualla maailmassa. Sarjan ensimmäisen osan Tyttö ja pommi (2014) käännösoikeudet on myyty Saksaan, T ekkiin, Turkkiin sekä englanninkieliseen maailmaan. Sen englanninkielinen käännös The Girl and the Bomb oli syyskuussa 2015 Amazonin scandicrime-listan kakkonen. Työtöstä ja pommista on myös tekeillä myös elokuva, jonka ohjaa Samuli Valkama.

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789513188887
Ilmestymisvuosi: 2016
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Rikos

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 4
Tilattavissa verkosta
Saatavilla käytettynä
Ota yhteyttä (09) 611 290 tai [email protected]
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.