Siilin satupuu

Perkiö, Pia

Lämmin, hauska ja satumainen runokokoelma siilistä ja sen ystävistä sopii sylissä luettavaksi Myyrällä on päiväkoti.Siellä on sata lasta.Kaikkein pienin kastematotuli tänään vasta.

Siilin satupuun runoissa metsän eläimet puuhailevat hyväntuulisina: sammakko valmistautuu hyppykilpailuihin, siili viettää syntymäpäiviä, hämähäkit tekevät täkkiä, myyrä pitää päiväkotia. Oravavaari päättää yllättää muut aamupuurolla ja illan tullen ketunpoikanen saa nukahtaa keinuvaan ketun kehtolauluun.

Pia Perkiön kirjoittama ja Pia Sakin kuvittama runokirja on tulvillaan satupuiden taikaa. Sen myötä runotuuli puhaltaa ja tuo hyvänmielen aikaa. Pia Perkiö on rakastettu runoilija, joka uskoo satuihin ja eläimiin ja uskoo myös lasten uskovan niihin. Hän toivoo myös, että lukiessaan ja kuunnellessaan runoja lapset keksivät niille itse jatkoa. Pia Sakki on kuvittaja, jonka kekseliäät ja tunnelmalliset kuvitukset hehkuvat värin iloa ja sadun lumousta.

 

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789513195182
Ilmestymisvuosi: 2018
Kirjastoluokka: L82.2
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Lasten kuvakirjat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.