Huonon Äidin seksikirja (pokkari)

Helin, Sari-Hattunen, Leena

Miten selvitä hengissä parisuhteesta ja ruuhkavuosista

Mikä avuksi, kun aviovuoteesta on tullut perhepeti? Huonon Äidin seksikirja tietenkin! Kirjan vinkeillä lukija voi oppia sanomaan EI:n sijaan ehkä, antamaan seksuaalisuudelle mahdollisuuden elämää sulostuttavana voimana.

Ruuhkavuosissa kahlaavat parit eivät löydä seksille yhteistä aikaa tai ovat kroonisesti todella väsyneitä. Seksi ei onnistu, toinen ei halua, tai seksi on pelkkä parin minuutin rynkytys, joka jättää pahan olon. Joku tuijottaa pornoa, kun puoliso haluaisi katsoa silmiin.Parisuhteissa riidellään paljon useammin tiskivuoresta kuin pussataan, ja moni kysyy itseltään, tunteeko enää mitään puolisoaan kohtaan. Viha, riita ja solvaaminen ovat tulleet rakkauden tilalle. Moni pettyy ja montaa petetään.Huonon Äidin seksikirja perustuu Huonon Äidin lukijoiden omiin, todellisiin parisuhde- ja seksiongelmiin. Niitä ratkoo kliininen seksologi ja psykoterapeutti Leena Hattunen, jonka ohjeet ovat pelastaneet monta parisuhdetta.

 

Kustantaja: Tammi pokkarit
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789513199432
Ilmestymisvuosi: 2018
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Tietopokkarit

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen8
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.