Elävät ja kuolleet Winsfordissa

Nesser, HÃ¥kan

Psykologista jännitystä nummilla

Håkan Nesserin romaani Elävät ja kuolleet Winsfordissa kertoo yrityksestä paeta omaa elämää. Tehdä tilit selviksi. Mahdollisuudesta aloittaa alusta, vaikkei ehkä olekaan enää aivan nuori.

Eräänä marraskuisena iltana Winsfordin pikkukylään Lounais-Englannissa saapuu salaperäinen nainen koiransa kanssa. Hän asettuu ränsistyneeseen taloon kylän reunalle, vaeltelee nummella orapihlajien, sumun ja villihevosten keskellä, ja on vakaasti päättänyt elää pidempään kuin koiransa. Naisella on synkkä menneisyys. Mitä on tapahtunut hänen miehelleen? Onko tämä vielä elossa? Kuka mies oikein oli, ja mitä tapahtui Marokon-matkalla 30 vuotta aiemmin? Ja onko joku naisen kannoilla?"Nesserin romaanin alkutahdeissa on jotakin hyvin klassista ja eleganttia, ja taitavasti hän rakentaa koko ajan tihenevää jännitystä." – Helsingborgs Dagblad"Kirja on dekkarin ja draaman risteytys, vangitseva ja korkealaatuinen." – Femina

Ruotsalainen Håkan Nesser (s. 1950) on yksi pohjoismaisen rikoskirjallisuuden merkittävimpiä nimiä. Suomessa hänet tunnetaan parhaiten Barbarotti- ja Van Veeteren -sarjoistaan. Elävät ja kuolleet Winsfordissa on itsenäinen, Nesserin kaupunkisarjaan sijoittuva teos.

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789513199524
Ilmestymisvuosi: 2018
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.