Pako Kielletystä laaksosta ja muita Don Rosan parhaita

Don Rosa

Suomalaisten rakastaman ankkataiteilijan odotetussa uudessakokoelmassa nähdään taas joukko erinomaisia tarinoita, joissa Rosan kertojantaidot tuottavat lukijalle riemukkaita, jännittäviä ja liikuttaviakin hetkiä. Teoksen nimitarina on Rosan itsenäinen jatko-osa Carl Barksin klassikkoon Kielletty laakso. Roope, Aku ja pojat matkustavat muskottipähkinäjahtiin Etelä-Amerikkaan Amazonin yläjuoksulle, mutta päätyvätkin Barksin sarjasta tuttuun laaksoon hurjavauhtiseen seikkailuun keskelle dinosauruksia. 

Rosan omista hahmoista kuuluisin on Roope Ankan mieliharmi, elegantti ranskalainen herrasmiesvaras Arpin Lusene alias Musta Ritari alias Le Chevalier Noir, joka palaa näyttävästi Ankkalinnaan peräti kahdessa tämän kirjan tarinassa: Musta ritari slurppaa jälleen ja Hakkaa päälle. Mestarivarkaan unohtumaton ranskalainen korostus ja ylivertaiset murtomiestaidot ovat ennallaan, joten "monsieur Änkkä" saa pitää varansa. 

Muita teoksesta löytyviä Rosa-helmiä ovat Ihmeellinen on elämä -elokuvaklassikkoa tyylikkäästi mukaileva Aku-synttäritarina Olla kuin ei olisikaan, sarjakuvakerronnallisesti aivan uusia uria aukova Kolikko karussa sekä Skotlantiin sijoittuva pitkä aarteenetsintäseikkailu Kirje kotoa eli Vanhan linnan toinen salaisuus. 

Don Rosa on tätä teosta varten kirjoittanut esipuheen ja kirjan tarinoiden syntyä valottavat taustakommentit.  

Kustantaja: Egmont
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789513228873
Ilmestymisvuosi: 2010
Kirjastoluokka: 85.3
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2307Sarjakuvat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.