Suomi 100
Ei saatavilla

Suomi 100

Lehtola, Jyrki

 

Kolumnisti-käsikirjoittaja Jyrki Lehtolan Suomi 100 osallistuu Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhliin tavalla, jolla siihen ei tarvitsisi osallistua. Suomi 100:ssa Suomen historiaa katsotaan väärästä kulmasta, ja kerrotaan, miten ollaan päästy tähän hetkeen.

Suomi 100 on tietosanakirja, jossa pyritään määrittelemään uudelleen Suomen rakennuspuut ja muistamaan, että Suomi on myös se Myllypuroon itsensä unohtanut äiti, joka ei edes huomannut, ettei saanut yhtään kutsua juhlimaan 100-vuotiasta itsenäisyyttä, ja jos olisi saanutkin"mulla on parempaakin tekemistä kuin seisoskella jossain tyhmässä salissa".

Suomi 100:ssa peilataan kansakunnan tilaa niin pääministerin kuin menestyskirjailijan näkökulmasta ja etsitään tietä ulos tietämättömyyden loukosta. Suomi 100 on riemukas, satiirinen ja välillä vakavakin kirja Suomesta virallisten puheiden ja määreiden takaa. Se on kirja Suomesta, jossa elämme, ei Suomesta, jossa haluaisimmeelää.

Kustantaja: S&S
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789515241252
Ilmestymisvuosi: 2017

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.