Mindfulness - tietoisen läsnäolon läpimurto

Silverton, Sarah

Tietoinen läsnäolo muuttaa elämäsi. Mindfulness eli tietoinen hyväksyvä läsnäolo on yksinkertainen mutta erittäin tehokas elämänhallinnan menetelmä, joka on kokenut viime vuosina todellisen läpimurron länsimaissa. Ikivanhoihin itämaisiin meditaatioihin perustuva ei-uskonnollinen lähestymistapa auttaa pysäyttämään mielen negatiivisen vaeltelun ja vapauttaa automatisoituneista, usein hyödyttömistä tavoista reagoida ärsykkeisiin. Lääketieteellisten tutkimusten todistaman menetelmän tulokset ovat vakuuttavia: mindfulness vapauttaa ihmisen havaitsemaan ahdistuksensa, masennuksensa ja kiireensä sinä mitä ne todella ovat - ihmisen oman mielen luomuksia.

Menetelmää käytetään nykyisin apuna mm. psykoterapiassa ja koulutuksessa. Tämän kuvitetun oppaan lempeiden ja yksinkertaisten harjoitusten avulla tutustutaan mindfulnessin periaatteisiin ja keskeisimpiin tekniikoihin, kuten hengityksen ja kehon tiedostamiseen. Kirja on tehokas ja havainnollinen itsehoito-opas stressin, ahdistuksen ja masennuksen lievittämiseksi ja sisältää myös vinkkejä mindfulnessin harjoittamiseen lasten kanssa sekä hoitotyötä tekeville.Sarah Silverton on ammatiltaan terapeutti ja meditoimisen opettaja, joka työskentelee pohjoiswalesilaisen Bangorin yliopiston Mindfulness Research and Practice -keskuksessa. Hänellä on yli 25 vuoden kokemus työskentelemisestä mielenterveyden ongelmista ja fyysisistä vammoista, kuten kroonisista sairauksista, kärsivien ihmisten parissa. Myös muut kirjan kirjoittajat ovat kokeneita mindfulness-opettajia samassa oppilaitoksessa.

 

Kustantaja: S&S
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789515243201
Ilmestymisvuosi: 2018
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Tietopokkarit

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.