Rakkaus on kesy eläin

Sandström, Peter

Kirjailija Peter S:n 60-vuotispäivä lähestyy. Oma keho alkaa rapistua, ja alkoholi maistuu paremmin kuin kirjailijaliiton puheenjohtajan tehtävät. 

Lapset ovat kasvaneet, eivät tarvitse isäänsä enää: heistä on tullut itsenäisiä olentoja, joita voi vain ihailla matkan päästä. Suhde siskoon, jonka kanssa Peter on ollut läheinen, muistuttaa nykyään lähinnä ärsytysyskää. Äiti, ikuisesti yritteliäs voimanpesä, ei ole sairauskohtauksen jäljiltä enää entisellään: hänestä on tullut hämmentynyt, hidas vanhus. 

Peterin ja rakkaan vaimon välille on syöpynyt juopa, syvä kuilu jonka ylittäminen tuntuu mahdottomalta. Kaiken huipuksi Peter tapaa peräänantamattoman Karhun, ja syntyy suhde jota Peter ei voi lopettaa eikä toisaalta jatkaakaan. Miten pääsee eteenpäin, kun hämärän laskeuduttua ei enää tunnista, missä on ja mikä on oikea suunta?  

Rakkaus on kesy eläin kertoo miehestä, jonka eletty elämä on tuonut pisteeseen, jossa muutokset ja omat valinnat tuntuvat vievän aina vain huonompaan suuntaan. Tarkkanäköinen, säästeliäs kerronta kiteyttää vanhenemisen kipukohdat kauniiksi, lämpimien huumorinpilkahdusten valaisemaksi romaaniksi rakkaudesta ja ihmisenä olemisesta.

Kustantaja: S&S
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789515250940
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 2
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.