Florian & Griselda Kerrostalosatu

Kaaja, Anu (Kirjoittaja); Lahikainen, Lee (Kuvittaja)

”Kiira kirmaa, monistaa: pumput, ruuvit, mutterit lokasuojat, laakerit puolat ynnä venttiilit kolisevasta kasasta kroolaa karkuun Griselda!” 

Lelunrakentaja Florian ja mekaanikko Griselda ovat kumpikin työn touhussa kaksikon yhteisessä kodissa. Florian kokoaa nukkeja ja ompelee nalleja, Griselda taas kunnostaa polkupyöriä. Kiirettä pitää, eikä hauskanpidolle jää aikaa. Eräänä päivänä keittiö täyttyy maitovaahdosta ja nukenpäät ja polkupyörien osat alkavat monistua. Postiluukusta on pujahtanut sisään pieni peikko nimeltä Kiira! Pian kaaos valtaa koko kodin ja nukenraajat tursuavat ikkunoista. Florian ja Griselda käyvät etsimään kummaa kujeilijaa. Sitten pitää vielä selvittää, kuinka Kiira-peikko kesytetään - ja miksi pieni taikaotus riehuu! 

Aikuisten romaaneistaan tunnetun Anu Kaajan ensimmäisessä lastenkirjassa koetaan liiallisen kiireen seuraukset. Kirjan hauskat lorut ovat täynnä kielellistä ilottelua. Nukketeatteritaiteilija Lee Lahikainen on luonut teoksen ainutlaatuiset kuvitukset paperiteatterin keinoin. Rosoisen romanttisessa kokonaisuudessa on ripaus Tim Burtonin elokuvien henkeä. 

Kustantaja: S&S
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789515255518
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: L85.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha2
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.