Flaamilainen taulu

Pérez-Reverte, Arturo

Vuosisatojen takainen murhamysteeri herää eloon tämän päivän Madridissa.

1400-luvulla flaamilainen taiteilija Pieter Van Huys maalaa mestariteokseensa Shakkiotteluun kirjoituksen, joka paljastaa Ostenburgin hovissa tapahtuneen murhan. Viisisataa vuotta myöhemmin nuori, kaunis Julia saa taulun entisöitäväkseen ja löytää piiloon maalatun kirjoituksen. Julia, homoseksuaali antiikkikauppias César sekä kokaiiniin ja nuoriin miehiin menevä gallerianpitäjä Menchu alkavat selvittää murhaa, joka muutti Euroopan historian kulun.

Mutta murhaaja siirtyy maalauksesta tämän päivän todellisuuteen, ja haastaa heidät mielipuoliseen shakkiotteluun, jossa he kaikki ovat vain nappuloita. Pelin edetessä uhri toisensa jälkeen tapetaan raa’asti, ja lopullinen kohde näyttää olevan Julia.

Taidekauppojen, gallerioiden ja museoiden hienostuneeseen mutta säälimättömään maailmaan sijoittuva murhamysteeri on valloittanut koko maailman. Jännitysromaanin kehykseen Umberto Ecoon ja Alexandre Dumas’han verrattu Pérez-Reverte on kutonut kiehtovan tarinan vihasta, pelosta, kaunasta, vallasta ja rakkaudesta, Euroopan historian vaiheista sekä taiteeseen kätketyistä salaisuuksista. Flaamilainen taulu on Espanjan myydyimpiä kirjoja, ja New York Times Book Review valitsi sen vuonna 1995 viiden parhaan USA:ssa ilmestyneen ulkomaisen kirjan joukkoon.

Kustantaja: LIKE
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789515784926
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Rikos

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 3
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.