Batman aukene!
Ei saatavilla

Batman aukene!

Bat-instituutti

Kukapa olisi unohtanut Batmanin ja Robinin, Voittamattoman Voimakaksikon, hulvattomat huppumiehet, jotka 1966 leiskauttivat itsensä kertaheitolla nuorison — ja vähän vanhempienkin — tajuntaan.

Mistä 60-luvun batmaniassa oli kyse? Eri kulttuurialoja edustavat BAT-instituutin kirjoittajat uppoavat syvälle campin pyörteisiin niin sarjakuvan, elokuvan, tv:n kuin oheistuotteidenkin maailmassa.

Turkulainen BAT-instituutti kokosi supersankareiden kunniaksi Suomea 1987-88 kiertäneen Batman Aukene -näyttelyn sekä tämä kirjan, jossa keskitytään pohtimaan batmaniaa, villitystä, joka äkkiä valtasi Suomen lapset. Batman Aukene! tutkii missä on Lepakkoluolan kätketty suuaukko? Millä kaavalla avautuu pääsy Batmanin ja Robinin kiehtovien salaisuuksien pariin? Eri kulttuurialoja edustavat bat-instituutin kirjoittajat uppoavat syvälle campin pyörteisiin niin sarjakuvan, elokuvan, tv:n kuin oheistuotteidenkin maailmassa. Mikä osuus batmaniassa oli liikemiesten luomilla tarpeilla, mikä oli puolestaan lasten oman aktiivisuuden tulosta? Keitä olivat Batman ja Robin? Millaiset olivat heidän vaiheensa sarjakuvissa, televisiossa, elokuvissa? Mistä 1960-luvun batmaniassa oli oikeastaan kyse?

Kustantaja: LIKE
Sidosasu:
ean: 9789515787019
Ilmestymisvuosi: 1988

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.