Kannattaako etiikka?

Koskinen, Lennart

Mikä on yrityksen sielu – kannattaako etiikka yritysmaailmassa? Mitä on eettiinen sijoitustoiminta? Kirjassa esitellään ajankohtaista keskustelua niin yritysten kuin sijoittajienkin näkökulmasta.

Sellaiset kriteerit kuin ihmisoikeus, rehellisyys ja yhteiskunnallisen vastuun kantaminen, hyvä henkilöstöpolitiikka ja ympäristönäkökohdat ohjaavat enenevässä määrin niin sijoittajien kuin asiakkaidenkin rahavirtoja. Selkeän eettisen profiilin omaavat yritykset houkuttelevat paitsi sijoittajia ja työntekijöitä myös riskirahaa toiminnan rahoittamiseksi. Tämän päivän eettinen investointi ei käsitä ainoastaan tietyntyyppisiä yrityksiä, vaan siihen liittyy myös aktiivinen toiminta sijoituskohteen eettisten standardien kohottamiseen.

Vastuullinen rakentaa aina eettisen normiston. Sellainen voi koostua teorioista ja malleista. Hyvä talous ja korkea etiikka ovat saman kolikon eri puolet. Siksi tämä kirja.

Kustantaja: LIKE
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789515787927
Ilmestymisvuosi: 2000
Kirjastoluokka: 674

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 3
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.