Rokatessa roiskuu 1

Rautio, Timo

Mitä yhteistä on Aikakoneen Veeralla ja Apulannan roudarin navasta irrotetulla hakaneulalla? Entä Ultra Bralla ja pornovideolla? Miten on mahdollista, että Matti Syrjä on saanut viinaa Alkosta ilman papereita? Entä mikä saa raavaat Greenhouse AC:n miehet 70-vuotiaiden saksalaisfaniensa luo yöksi? Saiko Lapinlahden Lintujen jäsen tilaamansa tuopin ollessaan sidottuna sairaalan vuoteeseen väkivaltaisen käytöksensä vuoksi? Ovatko Tehosekoittimen jätkät soittaneet joskus tahallaan väärin? Onko Maija Vilkkumaan jatkoilla voinut olla maitoa ja vain yksi pullo olutta?

Tämä kirja sisältää suuren määrän uskomattomia kommelluksia, joita suomalaisille pop- ja rockartisteille on vuosien varrella sattunut. Mukana on myös muutamien tunnettujen musiikkitoimittajien ja rock-vaikuttajien surkuhupaisia tarinoita.

Teoksen toimittanut Timo Rautio on kotoisin Oulusta ja soittaa The Banana Skin -yhtyeessä.


Mukana mm. Kemopetrol, Dave Lindholm, Nejä Ruusua, Ultra Bra, Dingo, Problems, Arto Muna & Millenium, Peer Gunt, Leningrad Cowboys, Darude, Jimi Tenor, M. A. Numminen, Puolikuu, The Crash, Popeda, Yö, The Rasmus, Kirka, Eläkeläiset, Mamba, Zen Cafe, Aikakone, Apulanta, Bomfunk MC, CMX, Eppu Normaali, HIM, Huutajat, Hector, Pauli Hanhiniemi, J. Karjalainen, S. Kuosmanen, Juice, Miljoonasade, Tuomari Nurmio, Nylon Beat, Pistepirkot, Topi Sorsakoski, Jonna Tervomaa, Tehosekoitin, Sir Elwoodin Hiljaiset värit, Värttinä, Mikko Kuustonen, Lapinlahden Linnut, Sielun Veljet, Niko Ahvonen, Aki Sirkesalo, Janina Frostell, Mamba, Hunajamelonit, Alivaltiosihteeri jne.


"On ihme, suorastaan folkloristinen skandaali, että tällaista kirjaa ei ole koottu aiemmin." - Marko Niemelä, Lapin Kansa

Kustantaja: LIKE
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789515789365
Ilmestymisvuosi: 2002
Kirjastoluokka: 78
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Musiikki2307

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.