Nälkäinen sydän Parane bulimiasta

Charpentier, Pia; Viljanen, Riikka; Keski-Rahkonen, Anna

Bulimia eli ahmimishäiriö on ongelma, jonka kanssa moni kamppailee pitkään itsekseen. Nälkäinen sydän - Parane bulimiasta auttaa ymmärtämään, mistä bulimiassa on kyse ja kuinka toimia muutosten aikaansaamiseksi. Kirja tarjoaa paranemisohjelman, jonka avulla on mahdollista päästä irti bulimisista käytös- ja ajatusmalleista. Kirjassa esitellään käytännössä toimiviksi todettuja keinoja, jotka vähentävät oireilua ja lisäävät itsetuntemusta. 

Syömiskäyttäytymisen ja siihen vaikuttavat tunne-elämän vaikeudet voi saada hallintaan tekemällä kirjan harjoituksia. Kirja sopii itsehoito-oppaaksi tai sitä voi käyttää ohjatusti terapeutin tai hoitoryhmän kanssa muun hoidon osana. 

Kirja on tarkoitettu kaiken ikäisille henkilöille, jotka sairastavat bulimiaa sekä heidän ystävänsä ja läheisensä. Lisäksi kirjaa voivat hyödyntää työssään terveydenhuollon ammattilaiset, erityisesti koulu- ja opiskelijaterveydenhuollon ja mielenterveyden aloilla.  

Kustantaja: Duodecim
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789516565227
Ilmestymisvuosi: 2016
Kirjastoluokka: 59.5612
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2306Terveys

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.