EKOPOP - ekologisen ja onnellisen elämän opas

Henriksson, Stranius

Raikas elämäntapaopas haastaa ajattelemaan uudella tavalla - ekologinen elämäntapa on paitsi järkivalinta, myös erinomainen keino kestävän onnellisuuden tavoitteluun.

Kirja tarjoaa innostavan valikoiman konkreettisia neuvoja, joiden avulla jokainen meistä voi elää ympäristöystävällisesti ja tulla samalla onnellisemmaksi. Teoksen rento ja saarnaamaton ote antaa lukijalleen vapauden rakentaa oma tiensä kohti ekologisesti kestävää elämää ja rakkaimpia unelmiaan.

Tekijät lähestyvät ekologista elämäntapaa hyvin käytännönläheisellä tavalla. Kirja jakautuu seitsemään osioon, joissa kussakin käsitellään erilaisia arkipäivän osa-alueita vastuusta ja päätöksenteosta laadukkaaseen kaupunkielämään ja ekologisesta ruokavaliosta moderniin teknologiaan ja inspiraation etsintään.

Haastamalla itsensä ja lukijat järjestämään elämänsä uudella, ekologisella tavalla kirjoittajat etsivät vastausta ympäristöliikkeen polttavimpaan kysymykseen: Mitä olisi ekopop, innostava ja helppo ratkaisu ekologiseen elämään aivan jokaiselle?

Kustantaja: Avain
Sidosasu:
ean: 9789516928428
Ilmestymisvuosi: 2011
Kirjastoluokka: 173

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma1
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.