The Best Kitchen in Town
Upeasti kuvitettu lahjakirja kertoo tarinan helsinkiläisestä, maan
suurimman liikepankin gourmet-ravintolasta, jonka keittiötä monet
vieraat ovat pitäneet kaupungin parhaana. Kirjaan on koottu 31
ateriakokonaisuutta keittiön mielenkiintoisimmista menuista ja
herkullisimmista resepteistä. Teos on ennen muuta keittokirja, jonka
reseptit on tarkoitettu kotioloissa toteutettaviksi.
The Best
Kitchen in Town tells the story of a gourmet restaurant in Helsinki, a
restaurant whose kitchen many diners have pronounced to be the best in
the city. Among the regular guests have been prominent figures in
political, cultural and commercial life, both Finnish and foreign, and
including heads of state and prime ministers.
This book presents
a compilation of the most interesting menus and best recipes from the
kitchen of the said restaurant. It also offers an overview of the finest
features and traditions of Finnish cuisine regenerated over the past
few decades.
The Best Kitchen in Town contains altogether 31
menus comprising over a hundred recipes together with suggestions for
accompanying drinks. The recipes are illustrated with Katja Hagelstam’s
brilliant colour photographs.
The book also includes four
articles written by experts on the history of Finnish cuisine and recent
gastronomic trends in Finland. However, beyond these historical and
cultural dimensions, this is above all a practical cookbook whose
recipes are intended to be used at home.
-----
The Best
Kitchen in Town kertoo tarinan helsinkiläisestä, maan suurimman
liikepankin gourmet-ravintolasta, jonka keittiötä monet vieraat ovat
pitäneet kaupungin parhaana. Ravintolan vakituisina vieraina on nähty
sekä Suomen että ulkomaiden poliittista ja taloudellista johtoa
valtionpäämiehistä ja pääministereistä kulttuurielämän, teollisuuden ja
liike-elämän johtohahmoihin. Keittiön mielenkiintoisimmista menuista ja
herkullisimmista resepteistä koottu keittokirja tarjoaa läpileikkauksen
viime vuosikymmenten suomalaisen gastronomian parhaista piirteistä ja
perinteistä.
Kirjaan on koottu kaikkiaan 31 ateriakokonaisuutta,
joissa on yhteensä toistasataa ruokaohjetta juomasuosituksineen.
Reseptejä täydentävät Katja Hagelstamin upeat ateriakuvat. Teos sisältää
myös neljän asiantuntijan laatimat lyhyet katsaukset suomalaisen
ruokakulttuurin historiaan ja viimeaikaiseen kehitykseen.
Kulttuurihistoriallisesta painotuksestaan huolimatta teos on ennen muuta
keittokirja, jonka reseptit on tarkoitettu kotioloissa toteutettaviksi.
Kuvittanut: Katja Hagelstam
Kääntänyt: Gerard McAlester
Kustantaja: SKS
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789517469074
Ilmestymisvuosi: 2017
NOPEA TOIMITUS
Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.
Saatavuus RB-kaupoista
Rosebud Sivullinen | 0 | |
Rosebud Citycenter | 0 | |
Rosebud Kaivopiha | 0 | |
Rosebud Tiedekulma | 0 | |
Rosebud Maria | 0 | |
Rosebud Kuopio | 0 | |
Keskusvarasto | 0 | |
Tilattavissa verkosta | ||
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä. |