The Best Kitchen in Town
Ei saatavilla

The Best Kitchen in Town

Upeasti kuvitettu lahjakirja kertoo tarinan helsinkiläisestä, maan suurimman liikepankin gourmet-ravintolasta, jonka keittiötä monet vieraat ovat pitäneet kaupungin parhaana. Kirjaan on koottu 31 ateriakokonaisuutta keittiön mielenkiintoisimmista menuista ja herkullisimmista resepteistä. Teos on ennen muuta keittokirja, jonka reseptit on tarkoitettu kotioloissa toteutettaviksi.

The Best Kitchen in Town tells the story of a gourmet restaurant in Helsinki, a restaurant whose kitchen many diners have pronounced to be the best in the city. Among the regular guests have been prominent figures in political, cultural and commercial life, both Finnish and foreign, and including heads of state and prime ministers.

This book presents a compilation of the most interesting menus and best recipes from the kitchen of the said restaurant. It also offers an overview of the finest features and traditions of Finnish cuisine regenerated over the past few decades.

The Best Kitchen in Town contains altogether 31 menus comprising over a hundred recipes together with suggestions for accompanying drinks. The recipes are illustrated with Katja Hagelstam’s brilliant colour photographs.

The book also includes four articles written by experts on the history of Finnish cuisine and recent gastronomic trends in Finland. However, beyond these historical and cultural dimensions, this is above all a practical cookbook whose recipes are intended to be used at home.

-----

The Best Kitchen in Town kertoo tarinan helsinkiläisestä, maan suurimman liikepankin gourmet-ravintolasta, jonka keittiötä monet vieraat ovat pitäneet kaupungin parhaana. Ravintolan vakituisina vieraina on nähty sekä Suomen että ulkomaiden poliittista ja taloudellista johtoa valtionpäämiehistä ja pääministereistä kulttuurielämän, teollisuuden ja liike-elämän johtohahmoihin. Keittiön mielenkiintoisimmista menuista ja herkullisimmista resepteistä koottu keittokirja tarjoaa läpileikkauksen viime vuosikymmenten suomalaisen gastronomian parhaista piirteistä ja perinteistä.
Kirjaan on koottu kaikkiaan 31 ateriakokonaisuutta, joissa on yhteensä toistasataa ruokaohjetta juomasuosituksineen. Reseptejä täydentävät Katja Hagelstamin upeat ateriakuvat. Teos sisältää myös neljän asiantuntijan laatimat lyhyet katsaukset suomalaisen ruokakulttuurin historiaan ja viimeaikaiseen kehitykseen. Kulttuurihistoriallisesta painotuksestaan huolimatta teos on ennen muuta keittokirja, jonka reseptit on tarkoitettu kotioloissa toteutettaviksi.

Kuvittanut: Katja Hagelstam
Kääntänyt: Gerard McAlester

Kustantaja: SKS
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789517469074
Ilmestymisvuosi: 2017

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.