Erilaisuus
Ei saatavilla

Erilaisuus

Lehtonen, Mikko; Löytty, Olli (toim.)

Monikulttuurisuus on aikamme avainsanoja. Niin julkisuudessa kuin arkisissa kohtaamisissakin joudutaan pohtimaan, mikä ihmisiä yhdistää ja mikä taas erottaa. Kun yhdet maalaavat uhkakuvia ja lietsovat paniikkia, toiset elättelevät toivoa monikulttuurisesta idyllistä. Pelkojen ja toiveiden sijaan tarvitaan kuitenkin tietoa ja ymmärrystä monikulttuurisuuden mutkikkaasta ongelmakentästä.

Erilaisuus sisältää kansainvälisesti tunnettujen tutkijoiden näkemyksellisiä puheenvuoroja kulttuurin, paikan ja identiteetin yhteen kietoutumisesta, erilaisuuden esittämisestä sekä monikulttuurisen yhteiselon ongelmista ja mahdollisuuksista.

Kirja on suunnattu paitsi tutkijoille ja opiskelijoille myös maahanmuuttajien parissa työtä tekeville, toimittajille, opettajille ja muille nykykulttuurista ja yhteiskunnasta kiinnostuneille.

Kirjoittajat: Sara Ahmed, Hans Magnus Enzensberger, John Fiske, Stuart Hall, Ulf Hannerz, Doreen Massey ja David Morley.

Kustantaja: Vastapaino
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789517681360
Kirjastoluokka: 30.00

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.