Sosiaalityöntekijöinä ja asiakkaina
Ei saatavilla

Sosiaalityöntekijöinä ja asiakkaina

Juhila, Kirsi

Sosiaalityön ydin on työntekijöiden ja asiakkaiden kohtaamisissa. Työntekijöinä ja asiakkaina olemisen tapaa eivät kuitenkaan päätä vain osapuolet itse vaan suhdetta määritellään myös politiikassa ja hallinnossa, sosiaalitieteellisessä tutkimuksessa ja sosiaalityön omilla akateemisilla kentillä. Kirjassa jäsennetään sitä, millaisia näkemyksiä sosiaalityön yhteiskunnallisista paikoista ja tehtävistä näillä eri foorumeilla syntyy. Sosiaalityötä tarkastellaan liittämis- ja kontrolli-, kumppanuus-, huolenpito- ja vuorovaikutussuhteena. Kussakin suhteessa piirtyy erilainen ymmärrys siitä, millaiset ovat työntekijöiden ja asiakkaiden roolit ja mistä sosiaalityössä yhteiskunnallisena toimintana on kysymys. Ei ole samantekevää, mikä suhteista on vallitsevassa ja mikä marginaalisessa asemassa. Kamppailu suhteiden keskinäisestä paikasta nivoutuu kysymykseen hyvinvointivaltiosta ja sen tulevaisuudesta.

Kirja on kattava esitys sosiaalityön nykykeskusteluista ja tulevaisuuden visioista. Se on kirjoitettu ennen muuta sosiaalityön oppikirjaksi, mutta on hyödyllistä luettavaa myös sosiaalityön käytännön toimijoille, suunnittelijoille, päättäjille ja tutkijoille.

Kustantaja: Vastapaino
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789517681797
Ilmestymisvuosi: 2015
Kirjastoluokka: 30.00
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Vastapaino

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.