Elämä Käyttöohje

Perec, Georges

Laaja ja polveileva romaani pariisilaisesta kerrostalosta ja sen asukkaista, joiden perheet ovat asuneet siellä sukupolvien ajan, ja näitä kaikkia yhdistävistä monimutkaisista sidoksista. Paitsi taloon, kirjailija vertaa työtään usein myös palapeliin: jokainen ihminen täyttää oman paikkansa, kun elämää katsotaan kokonaisuutena. Ajan ja tilan halki harhailevissa, toisiinsa liittyvissä kertomuksissa esiintyy kaikenlaisia outoja, irrallisia osasia, yntymiä, kuolemia, elämiä, rakkauksia, kadotettuja ja jälleen löydettyjä tavaroita, täyttyneitä toiveita ja särkyneitä haaveita kuin valtavan palapelin palasia.

Koko tarinan ajan lukijalle välittyy Perecin lämminhenkisyys ja inhimillisyys, hänen uskonsa siihen että juuri rakkaus, toivo ja rehellisyys yhdistävät kaikkia ihmisiä. Ikimuistoinen lukukokemus!

Elämä Käyttöohje kuuluu kiistatta viimeksi kuluneen sadan vuoden merkittävimpiin kaunokirjallisiinklassikoihin. Goncourt-palkittu Georges Perec oli kokeellisen kirjallisuuden ryhmän Oulipon keskeinen hahmo yhdessä Raymond Queneaun, Italo Calvinon ja Harry Matthewsin kanssa ja kuuluu vuosisatamme omaperäisimpiin eurooppalaisiin kirjailijoihin.

Kustantaja: Loki
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789518250534
Ilmestymisvuosi: 2008
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter2
Rosebud Maria1
Rosebud Tiedekulma1
Rosebud Kuopio0
Rosebud Katajanokka0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.