Ah autuutta

Bergroth, Aina

Aina Bergrothin esikoisromaani Ah autuutta on omalakinen ja intensiivinen kertomus rakastamisesta ja sen kääntöpuolesta, pelosta. Se kertoo läheisyyden halusta ja rakastavaisten vikuroivasta tempoilusta kohti intiimiyttä ja siitä pois.

Ah autuutta riisuu päähenkilönsä paljaaksi: naisen kaikki ajatukset, tunteet ja kivut ovat suorasukaisesti auki ja esillä. Kirjan nainen ei osaa ottaa rakkautta vastaan, tai ottaa sitä liikaa, väärin. Hän rakentaa halusta, kosketuksista ja vartaloista suojamuuria. Fyysisyys on keino irtautua ailahtelevasta mielestä.

Bergroth ei kuvaa rakkautta siloteltuna onnen tyyssijana vaan paljaana ja raakana, kipeän todellisena. Itsensä hillitsemisen ja heittäytymisen rajoja koetellaan koko ajan, eikä kukaan ole lopulta toista vahvempi.

Bergroth kirjoittaa vavahduttavasti. Ah autuutta on uskomattoman kaunis ja samalla kivulias romaani siitä, miten mikään ei ole pelottavampaa kuin olla onnellinen. Kysymys on elämisestä paljauden ja rohkeuden äärimmäisillä ehdoilla.

Kustantaja: Teos
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789518511123
Ilmestymisvuosi: 2007
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Citycenter0
Lastenkirjakauppa Rosebud Mini0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 2
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.