Ruusun aika
Ei saatavilla

Ruusun aika

Oranen, Raija

"Tuosta ajasta tuli mitta ja määrä. Tuossa ajassa toteutui olemisen syvin tarkoitus: lapset olivat pieniä, aikuiset voimissaan ja vanhat täynnä viisautta."

Ruususten perhe asuu keltaisessa omakotitalossa Helsingin Toukolassa. Eskon poika Ilmari ja Marjan tytär Meri ovat saaneet sisarekseen Roosa Maarian eli Roopen, joka on jo kouluiässä. Joukon arkea luotsaa Senni-mummi, ja ullakolla haamuilee menneistä ajoista viestejä tuova vinttijengi.

Roope Ruususen edesottamukset viisaita puhuvan Nero-koiran kanssa antavat lisäpotkua muutenkin eloisan uusperheen toimiin. Parin vuoden kuluessa Meri tutustuu perin pohjin rakkauteen, Ilmari saa tuta graffititaiteen ja rummunsoiton vastukset, ja lääkäri-isä ja yrityshallinnossa uraa tekevä äiti joutuvat ratkomaan paitsi työn ja perheen, myös työttömyyden ja taloudellisen selviämisen pulmia. Eikä Roope voi estää järkeään kasvamasta ja Neroa mykistymästä, ainakin hetkittäin.

Televisiosarjana pari vuosikymmentä sitten kaikenikäisten sydämet valloittanut ja huikean menestyksen saanut Ruusun aika ilmestyy nyt kirjana jo kolmannen kerran.

Kustantaja: Teos
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789518512342
Ilmestymisvuosi: 2009
Kirjastoluokka: T842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.