Suomalainen kitarakirja

Schreck, Lauri

Kitaransoitto on yksi houkuttelevimmista musiikkiharrastuksista. Siitä innostuvat tietysti nuoret, mutta varsin usein myös aikuiset: näillä kun saattaa olla asiassa jo aiempaa kokemusta ja kenties kotinurkissa pölyyntynyt soitinkin. Kitaraan on helppo tarttua ja se tarjoaa soittajalleen huikeasti riemua sekä yksin että yhdessä muiden kanssa musiikkia tehdessä. Lisäksi se tietenkin takaa kantajalleen järkähtämättömän katu-uskottavuuden, olipa yleisönä sitten täpötäysi Olympiastadion, rippileirin nuotiopiiri tai kultahääpäiväänsä viettävät isovanhemmat. Suomalainen kitarakirja on kotimaisin voimin toteutettu lähes kaiken kattava kitaransoittokirja. Sen kanssa vauhtiin pääsee niin aivan aloittelija kuin jo pidemmälle edistynyt näppäilijäkin. Kirja sisältää ennen kaikkea huikean määrän kappale-esimerkkejä, joiden kautta edetään soittotekniikoissa ja musiikillisessa ajattelussa. Itse asiassa kirja johdattelee soittotekniikoiden osalta varsin pitkälle ja avaa näin ovia moneen suuntaan.


Kirja osoittaa vedenpitävästi, että kaiken ei tarvitse lähteä puisevasta teoriasta. Olennaista on, että soittoharrastus ei pilaa soittamisen riemua. Tervetuloa mukaan!

Kustantaja: Teos
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789518514100
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 78.65

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen10+
Rosebud Citycenter4
Rosebud Kaivopiha2
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria2
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.