Voitto kotiin ja muita diplomaattisia selkkauksia
Ei saatavilla

Voitto kotiin ja muita diplomaattisia selkkauksia

Oranen, Raija

Kirjaan Voitto kotiin ja muita diplomaattisia selkkauksia on koottu Raija Orasen rakastetut koiratarinat. Osa niistä on aiemmin julkaistuja ja osa varta vasten tätä teosta varten kirjoitettuja. Onhan Raijan koiraperheeseen ilmaantunut uusi jäsen: Voitto. Hellyttävä ja raivostuttava kapinoija ja karkailija.

Kirjassa seikkailevat tarinakokoelma Kaikki Doriksesta ja muita ällistyttäviä tarinoita tutuksi tullut Doris von Meinhof-Partanen ja tämän suloinen veli, joka sai viralliseksi nimekseen Sulo Raitis. Se on iloinen alistuja, nöyrä ja valpas. Ja mikä parasta, se saa omistajansa kihisemään onnesta ja antamaan vaikeitakin lupauksia. Mitäpä ei koiraihminen tekisi lemmikkinsä vuoksi!

Voitto kotiin on koskettava ja viihdyttävä tarinakokoelma. Orasen kyky sanoa sanottavansa tiukan napakasti yhdistettynä jutun kertomisen taitoon takaa iloisia hetkiä Voiton ja muiden tarinoiden äärellä.

Kustantaja: Teos
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789518514421

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.