Omiensa luo

Nyholm, Tuomas

On kauan sitten tuntemattomaan kadonnut isä. Ja on poika, joka etsii isänsä jälkiä vain kadotakseen itsekin? Komisario Lazlo Kempin saattamana Marc matkaa mustankeltaisen kiviaavikon poikki kohti päämäärää, jonka saavuttamista hän odottaa ja pelkää enemmän kuin mitään. Tasangon laidalla Kemp ohjaa jeepin ahtaaseen solaan korkeiden kiviseinämien väliin. Loppumatka vuoren uumeniin on kuljettava jalan. Marc ei ole milloinkaan ollut näillä seuduilla, mutta hän tajuaa tuntevansa paikan.

Toisessa romaanissaan Nyholm rakentaa taidokkaan ankaran maailman. Monikerroksinen, huimaavan jännittävä tarina etenee kauas outoihin, eksyttäviin maisemiin ja etäälle ajan päällekkäisiin kerroksiin. Omiensa luo kertoo oman elämänpolun etsimisen ohessa niin rakkaudesta kuin pökerryttävästä pahuudestakin. Taustalla kumisee suuren uhkan ukkonen, kun kaivosjätti saartaa pientä omalaatuista kylää ja sen viimeisiä, sinnikkäitä asukkaita.

Kustantaja: Teos
Sidosasu:
ean: 9789518514605
Ilmestymisvuosi: 2016
Lajityyppi: Rikos ja jännitys
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Rikos

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.